dimecres, 9 de maig del 2018

URGENT: CURSES ANUL·LADES

IMPORTANT i URGENT!

Malauradament, hem d'informar de l'anul·lació de 4 de les curses previstes per aquesta challenge 2018. Les dels dies 26 i 27 de maig al País Basc i les dels dies 16 i 17 de juny a la Cerdanya. 

Això ha estat decisió dels clubs organitzadors, per problemes que han tingut amb els permisos i altres.

Hem de dir que si aquestes curses no es reposen més endavant, a la tardor, la competició queda totalment alterada i no oferirà cap tipus de classificació a finals d'any.

Anirem a les curses que hi queden, com sempre, amb el millor dels ànims i per seguir orientant-nos. I pel 2019, mirarem de retornar a una sèries de curses repartida en territoris pirinencs.

A continuació teniu els mails on es comuniquen les anul·lacions:

A 9 de maig del 2018:
Merci de noter que les 2 jours de course d'orientation initialement prévus les 16 et 17 juin 2018 à Font Romeu sont annulés.
Cordialement,
Fabien Tourneur (Club Cote66)

..............................................................


A 2 de maig del 2019
Gabon, 
Sintiéndolo mucho nos vemos en la obligación de suspender la prueba doble de la Liga Pyrene que se iba a disputar en Barazar a finales de mayo. Aunque nos han dado el permiso desde la Diputación, lo han hecho con tantas restricciones que de forma práctica resulta imposible hacer allí una carrera de orientación.
Lo sentimos mucho y esperamos poder recuperar el terreno en la edición de 2019, ya que fuera de las fechas de reproducción las restricciones son mucho menores y sí podríamos montar unas buenas carreras. No tenemos plan B, en esta ocasión. Así que ese fin de semana queda libre.

Saludos,
COBi.

................................................................

A 30 d'abril del 2018
Bonjour ,
nous n'avons pas obtenu l'autorisation de l'ONF de courir sur la carte de la Llagonne en juin. La décision intervenant à moins de 2 mois de la date de l'évènement, il ne nous est pas possible d'envisager une autre alternative. De plus nous manquons d'experts et ne pouvions assurer sereinement tous les postes (GEC, Contrôleurs).
Ainsi je vous annonce que ces 2 courses n'aurons pas lieu les 16 et 17 juin 2018.
Cordialement,
Fabien Tourneur